INFORMAŢII DE PRESĂNr. 1 din 26-02-2021
Bursa ā€˛General de corp de armată Nicolae Ciupercăā€¯ a ajuns la cei şase elevi buzoieni admişi la colegiile naţionale militare
Începând cu anul 2020, Fundaţia ā€˛Mareşal Alexandru Averescuā€¯ şi-a propus să susţină, prin burse, şase dintre tinerii buzoieni declaraţi admişi la colegiile naţionale militare, întru motivarea de a excela în învăţământul militar.
[continuare]Nr. 4 din 01-12-2020
Ziua Naţională a României sărbătorită în Garnizoana Buzău
Anul acesta, manifestările dedicate Zilei Naţionale a României desfăşurate în garnizoana Buzău au avut loc în cadru restrâns, fără public, având în vedere contextul epidemiologic în care ne aflăm.
[continuare]Nr. 3 din 09-10-2020
Fundaţia ā€˛Mareşal Alexandru Averescuā€¯ ā€“ 15 ani de activitate
Manifestările dedicate împlinirii a 15 ani de la înfiinţarea Fundaţiei ā€˛Mareşal Alexandru Averescuā€¯ s-au încheiat vineri, 9 octombrie, la Cimitirul Militar din localitatea Deleni, judeţul Iaşi, unde a fost organizat un ceremonial militar şi religios cu depuneri de coroane la Monumentul Eroilor Regimentului 48 Infanterie Buzău, căzuţi la datorie în iarna anului 1916-1917.
[continuare]


Index | Informaţii de presă
Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu"
Informaţie de presă nr. 7 din 28-12-2009
Persoană de contact: Maior Romeo FERARU
Telefon: 0763686867
Activităţi dedicate Sărbătorilor de Iarnă
Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu" a organizat, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău, un spectacol artistic, sponsorizat de S.C. BETA S.A., la care şi-au dat concursul, cunoscuţi artişti buzoieni, dar şi cel mai iubit personaj al acestei perioade din an, Moş Crăciun.
Atmosfera din sală a fost una specială, unde sunetul clopoţelului din colindele tradiţionale s-a întrepătruns cu voia bună din cântecele de muzică populară. Rând pe rând, au urcat pe scenă: Fanfara Militară, Grupul "Sânzienele", interpreta de muzică uşoară Angela Manole, Grupul "Ars Magna" al liceului de artă "Margareta Sterian", copiii Alexandru Petcu şi Teodora Bârsan, Grupul de dans sportiv "Alegretto", Grupurile "Muguri" şi "Nemuritorii".
La sfârşitul spectacolului, Moş Crăciun a împărţit daruri, mai întâi, invitaţilor speciali, copii de la Complexul de servicii comunitare nr. 2 "Sfântul Stelian" şi veterani de război, apoi, copiilor membrilor fundaţiei şi ai angajaţilor S.C. BETA S.A.
De asemenea, Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu" a oferit, în Ajunul Crăciunului, cadouri copiilor de la Complexul de servicii comunitare nr. 2 "Sfântul Stelian", care au pregătit şi prezentat un program de colinde, şi copiilor cu nevoi speciale de la Centrul nr. 8 Buzău.
Tipareşte informaţia Tipăriţi