INFORMAŢII DE PRESĂNr. 11 din 09-09-2021
105 ani de la Atacul de noapte din Dealul Rotemberg – Daia
Joi, 9 septembrie, la împlinirea a 105 de ani de la începutul Bătăliei Sibiului, una dintre primele mari confruntări ale armatei române de la intrarea în Războiul de Întregire Naţională 1916-1919, la Cimitirul eroilor din Dealul Dăii, comuna Roşia, a avut loc depunerea de coroane şi jerbe de flori.
[continuare]Nr. 10 din 18-08-2021
105 ani de la înfiinţarea Armatei a 2-a
Miercuri, 18 august, pe Calea Eroilor din municipiul Buzău, a avut loc o ceremonie militară şi religioasă dedicată împlinirii a 105 ani de la înfiinţarea Armatei a 2-a, a căror tradiţii de luptă au fost preluate de Divizia 2 Infanterie „Getica.
[continuare]Nr. 9 din 17-08-2021
Concerte de promenadă - De la Armata a 2-a la Divizia 2 Infanterie „Getica”
Aniversarea, la 18 august 2021, a 105 ani de la înfiinţarea Armatei a 2-a, azi Divizia 2 Infanterie „Getica”, ne-a oferit deosebita plăcere de a încânta, publicul buzoian, două zile în parcurile Crâng, Tineretului ş;i Alexandru Marghiloman din municipiul Buzău cu spectacole susţinute de Muzica Militară a Diviziei 2 Infanterie „Getica”.
[continuare]


Index | Informaţii de presă
Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu"
Informaţie de presă nr. 7 din 28-12-2009
Persoană de contact: Maior Romeo FERARU
Telefon: 0763686867
Activităţi dedicate Sărbătorilor de Iarnă
Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu" a organizat, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău, un spectacol artistic, sponsorizat de S.C. BETA S.A., la care şi-au dat concursul, cunoscuţi artişti buzoieni, dar şi cel mai iubit personaj al acestei perioade din an, Moş Crăciun.
Atmosfera din sală a fost una specială, unde sunetul clopoţelului din colindele tradiţionale s-a întrepătruns cu voia bună din cântecele de muzică populară. Rând pe rând, au urcat pe scenă: Fanfara Militară, Grupul "Sânzienele", interpreta de muzică uşoară Angela Manole, Grupul "Ars Magna" al liceului de artă "Margareta Sterian", copiii Alexandru Petcu şi Teodora Bârsan, Grupul de dans sportiv "Alegretto", Grupurile "Muguri" şi "Nemuritorii".
La sfârşitul spectacolului, Moş Crăciun a împărţit daruri, mai întâi, invitaţilor speciali, copii de la Complexul de servicii comunitare nr. 2 "Sfântul Stelian" şi veterani de război, apoi, copiilor membrilor fundaţiei şi ai angajaţilor S.C. BETA S.A.
De asemenea, Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu" a oferit, în Ajunul Crăciunului, cadouri copiilor de la Complexul de servicii comunitare nr. 2 "Sfântul Stelian", care au pregătit şi prezentat un program de colinde, şi copiilor cu nevoi speciale de la Centrul nr. 8 Buzău.
Tipareşte informaţia Tipăriţi