INFORMAŢII DE PRESĂNr. 1 din 26-02-2021
Bursa ā€˛General de corp de armată Nicolae Ciupercăā€¯ a ajuns la cei şase elevi buzoieni admişi la colegiile naţionale militare
Începând cu anul 2020, Fundaţia ā€˛Mareşal Alexandru Averescuā€¯ şi-a propus să susţină, prin burse, şase dintre tinerii buzoieni declaraţi admişi la colegiile naţionale militare, întru motivarea de a excela în învăţământul militar.
[continuare]Nr. 4 din 01-12-2020
Ziua Naţională a României sărbătorită în Garnizoana Buzău
Anul acesta, manifestările dedicate Zilei Naţionale a României desfăşurate în garnizoana Buzău au avut loc în cadru restrâns, fără public, având în vedere contextul epidemiologic în care ne aflăm.
[continuare]Nr. 3 din 09-10-2020
Fundaţia ā€˛Mareşal Alexandru Averescuā€¯ ā€“ 15 ani de activitate
Manifestările dedicate împlinirii a 15 ani de la înfiinţarea Fundaţiei ā€˛Mareşal Alexandru Averescuā€¯ s-au încheiat vineri, 9 octombrie, la Cimitirul Militar din localitatea Deleni, judeţul Iaşi, unde a fost organizat un ceremonial militar şi religios cu depuneri de coroane la Monumentul Eroilor Regimentului 48 Infanterie Buzău, căzuţi la datorie în iarna anului 1916-1917.
[continuare]


Index | Informaţii de presă
Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu"
Informaţie de presă nr. 7 din 21-12-2010
Persoană de contact: Maior Romeo FERARU
Telefon: 0763686867
Vine Crăciunul!
A devenit deja o tradiţie, ca la sfârşit de an, Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu" să organizeze un eveniment adresat copiilor.
De această dată, copiii de la Complexul de Servicii Comunitare nr. 2 "Sfântul Stelian", din cadrul Serviciului module rezidenţiale de tip familial şi cei ai membrilor fundaţiei, au fost invitaţi să participe la un joc interactiv, prin care aceştia au participat la o incursiune în minunata lume a Crăciunului tradiţional românesc.
Atmosfera a fost una specială, unde sunetul clopoţelului din colindele tradiţionale s-a întrepătruns cu voia bună din cântecele de muzică populară interpretate de artiştii buzoieni, din formaţiile de muzică "Sânzienele" şi "Nemuritorii".
La sfârşitul spectacolului, Moşul a împărţit daruri tuturor copiilor, aceştia mulţumindu-i pentru cadourile primite.
De asemenea, Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu" a oferit bătrânilor din Centrul de persoane vârstnice asistate din Smeeni, cadouri constând în produse alimentare specifice Crăciunului.
Întreaga activitate a beneficiat de sprijinul financiar al S.C. BETA S.A.
Tipareşte informaţia Tipăriţi