INFORMAŢII DE PRESĂNr. 1 din 26-02-2021
Bursa ā€˛General de corp de armată Nicolae Ciupercăā€¯ a ajuns la cei şase elevi buzoieni admişi la colegiile naţionale militare
Începând cu anul 2020, Fundaţia ā€˛Mareşal Alexandru Averescuā€¯ şi-a propus să susţină, prin burse, şase dintre tinerii buzoieni declaraţi admişi la colegiile naţionale militare, întru motivarea de a excela în învăţământul militar.
[continuare]Nr. 4 din 01-12-2020
Ziua Naţională a României sărbătorită în Garnizoana Buzău
Anul acesta, manifestările dedicate Zilei Naţionale a României desfăşurate în garnizoana Buzău au avut loc în cadru restrâns, fără public, având în vedere contextul epidemiologic în care ne aflăm.
[continuare]Nr. 3 din 09-10-2020
Fundaţia ā€˛Mareşal Alexandru Averescuā€¯ ā€“ 15 ani de activitate
Manifestările dedicate împlinirii a 15 ani de la înfiinţarea Fundaţiei ā€˛Mareşal Alexandru Averescuā€¯ s-au încheiat vineri, 9 octombrie, la Cimitirul Militar din localitatea Deleni, judeţul Iaşi, unde a fost organizat un ceremonial militar şi religios cu depuneri de coroane la Monumentul Eroilor Regimentului 48 Infanterie Buzău, căzuţi la datorie în iarna anului 1916-1917.
[continuare]


Index | Informaţii de presă
Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu"
Informaţie de presă nr. 4 din 21-12-2011
Persoană de contact: Lt.col. Romeo FERARU
Telefon: 0763686867
Daruri de Crăciun
Şi în acest an, Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu" a organizat un spectacol adresat copiilor militarilor din garnizoana Buzău.
Au contribuit la atmosfera de voie bună, specifică sărbătorilor de iarnă, muzica militară a Diviziei 2 Infanterie "Getica", grupul Nemuricii, Corala Bizantină a Catedralei "Sfântul Sava" şi un grup de copii de la Complexul de Servicii Comunitare nr. 2 "Sfântul Stelian" din Buzău.
La sfârşitul spectacolului, Moş Crăciun a împărţit daruri tuturor copiilor prezenţi la eveniment, aceştia mulţumindu-i pentru cadourile dăruite.
Şi de această dată, societăţile comerciale BETA S.A. şi BETA HEURTEY S.A. au contribuit la buna organizare a spectacolului.
Tipareşte informaţia Tipăriţi