Nr. 1 din 26-02-2021
Bursa ā€˛General de corp de armată Nicolae Ciupercăā€¯ a ajuns la cei şase elevi buzoieni admişi la colegiile naţionale militare
Începând cu anul 2020, Fundaţia ā€˛Mareşal Alexandru Averescuā€¯ şi-a propus să susţină, prin burse, şase dintre tinerii buzoieni declaraţi admişi la colegiile naţionale militare, întru motivarea de a excela în învăţământul militar.

Nr. 4 din 01-12-2020
Ziua Naţională a României sărbătorită în Garnizoana Buzău
Anul acesta, manifestările dedicate Zilei Naţionale a României desfăşurate în garnizoana Buzău au avut loc în cadru restrâns, fără public, având în vedere contextul epidemiologic în care ne aflăm.

Nr. 3 din 09-10-2020
Fundaţia ā€˛Mareşal Alexandru Averescuā€¯ ā€“ 15 ani de activitate
Manifestările dedicate împlinirii a 15 ani de la înfiinţarea Fundaţiei ā€˛Mareşal Alexandru Averescuā€¯ s-au încheiat vineri, 9 octombrie, la Cimitirul Militar din localitatea Deleni, judeţul Iaşi, unde a fost organizat un ceremonial militar şi religios cu depuneri de coroane la Monumentul Eroilor Regimentului 48 Infanterie Buzău, căzuţi la datorie în iarna anului 1916-1917.

Index | Donaţii

În luna mai 2007 fundaţia a primit o sponsorizare în sumă de 2.680 lei de la Banca Transilvania Buzău, constând în echipamente de comunicaţii şi de birou: un computer şi un sistem multifuncţional laser.

Contul Fundaţiei: RO25 BTRL 0100 1205 3187 40XX deschis la Banca Transilvania Buzău.

Acordaţi 2% din impozitul anual pe venit
Fundaţiei "Mareşal Alexandru Averescu"
pentru a reda patrimoniului naţional o clădire istorică
CERCUL MILITAR BUZĂU