Nr. 2 din 18-02-2020
Ziua Consiliului Internaţional al Sportului Militar sărbătorită în garnizoana Buzău
Marţi, 18 februarie, Garnizoana Buzău a organizat cu sprijinul Fundaţiei „Mareşal Alexandru Averescu”, la Stadionul de Atletism Buzău şi în Parcul Crâng, o activitate sportivă (cros 3000m), dedicată aniversării Zilei Consiliului Internaţional al Sportului Militar – C.I.S.M., la care au participat aproximativ 200 de persoane, militari şi civili din cadrul unităţilor militare din Garnizoana Buzău, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău.

Nr. 1 din 24-01-2020
„Hai să dăm mână cu mână la Muzeul Judeţean Buzău”
Vineri, 24 ianuarie, Teatrul George Ciprian Buzău şi Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buză u în parteneriat cu Divizia 2 Infanterie „Getica” şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Buzău, sub egida Consiliului Judeţean Buzău au organizat cea de-a cincea ediţie a evenimentului „Hai să dăm mână cu mână la Muzeul Judeţean”.

Nr. 17 din 01-12-2019
1 Decembrie 2019 - Ziua Naţională a României în Garnizoana Buzău
Duminică, 1 decembrie, buzoienii au sărbătorit împreună Ziua Naţională a României, sărbătoarea de suflet a tuturor românilor, printr-o ceremonie militară şi religioasă şi defilare cu personal şi tehnică militară ce au avut loc pe Calea Eroilor din Buzău.

Index | Activităţi curente | Concurs de istorie ediţia a X-a

( descarcă bibliografia în format pdf )

Mod de desfăşurare
Bibliografie