Nr. 4 din 01-12-2020
Ziua Naţională a României sărbătorită în Garnizoana Buzău
Anul acesta, manifestările dedicate Zilei Naţionale a României desfăşurate în garnizoana Buzău au avut loc în cadru restrâns, fără public, având în vedere contextul epidemiologic în care ne aflăm.

Nr. 3 din 09-10-2020
Fundaţia „Mareşal Alexandru Averescu” – 15 ani de activitate
Manifestările dedicate împlinirii a 15 ani de la înfiinţarea Fundaţiei „Mareşal Alexandru Averescu” s-au încheiat vineri, 9 octombrie, la Cimitirul Militar din localitatea Deleni, judeţul Iaşi, unde a fost organizat un ceremonial militar şi religios cu depuneri de coroane la Monumentul Eroilor Regimentului 48 Infanterie Buzău, căzuţi la datorie în iarna anului 1916-1917.

Nr. 2 din 18-02-2020
Ziua Consiliului Internaţional al Sportului Militar sărbătorită în garnizoana Buzău
Marţi, 18 februarie, Garnizoana Buzău a organizat cu sprijinul Fundaţiei „Mareşal Alexandru Averescu”, la Stadionul de Atletism Buzău şi în Parcul Crâng, o activitate sportivă (cros 3000m), dedicată aniversării Zilei Consiliului Internaţional al Sportului Militar – C.I.S.M., la care au participat aproximativ 200 de persoane, militari şi civili din cadrul unităţilor militare din Garnizoana Buzău, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău.

Index | Activităţi curente | Concurs de istorie ediţia a X-a

( descarcă bibliografia în format pdf )

Mod de desfăşurare
Bibliografie