INFORMAŢII DE PRESĂNr. 2 din 24-01-2017
"Hai să dăm mână cu mână la Muzeul Judeţean"
În data de 24 ianuarie 2017, Consiliul Judeţean Buzău, împreună cu Muzeul Judeţean Buzău, Teatrul George Ciprian Buzău şi Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău, în parteneriat cu Divizia 2 Infanterie "Getica", au organizat, la Muzeul Judeţean Buzău, evenimentul "Hai să dăm mână cu mână la Muzeul Judeţean"(ed. a II-a), dedicat Zilei de 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Române.
[continuare]Nr. 1 din 20-01-2017
Simpozionul "24 Ianuarie în conştiinţa buzoienilor"
În data de 20 ianuarie 2017, Divizia 2 Infanterie "Getica" şi Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu" în colaborare cu Muzeul Judeţean Buzău au organizat la sala Teatrului "George Ciprian" din Buzău, simpozionul "24 Ianuarie în conştiinţa buzoienilor" dedicat împlinirii a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române.
[continuare]Nr. 3 din 26-11-2016
Respir din "Dragoste de ţară"
După campania naţională, "Donează din dragoste de ţară", derulată în perioada 7-11 noiembrie 2016, sâmbătă, 26 noiembrie, militari voluntari din garnizoana Buzău în colaborare cu Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu" au participat, în zona localităţii Beceni, din judeţul Buzău, pe terenuri publice neproductive afectate de alunecări de teren, la o campanie de împădurire.
[continuare]


DIVERSE


Index | Informaţii de presă
Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu"
Informaţie de presă nr. 7 din 21-12-2010
Persoană de contact: Maior Romeo FERARU
Telefon: 0763686867
Vine Crăciunul!
A devenit deja o tradiţie, ca la sfârşit de an, Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu" să organizeze un eveniment adresat copiilor.
De această dată, copiii de la Complexul de Servicii Comunitare nr. 2 "Sfântul Stelian", din cadrul Serviciului module rezidenţiale de tip familial şi cei ai membrilor fundaţiei, au fost invitaţi să participe la un joc interactiv, prin care aceştia au participat la o incursiune în minunata lume a Crăciunului tradiţional românesc.
Atmosfera a fost una specială, unde sunetul clopoţelului din colindele tradiţionale s-a întrepătruns cu voia bună din cântecele de muzică populară interpretate de artiştii buzoieni, din formaţiile de muzică "Sânzienele" şi "Nemuritorii".
La sfârşitul spectacolului, Moşul a împărţit daruri tuturor copiilor, aceştia mulţumindu-i pentru cadourile primite.
De asemenea, Fundaţia "Mareşal Alexandru Averescu" a oferit bătrânilor din Centrul de persoane vârstnice asistate din Smeeni, cadouri constând în produse alimentare specifice Crăciunului.
Întreaga activitate a beneficiat de sprijinul financiar al S.C. BETA S.A.
Tipareşte informaţia Tipăriţi